5
Οκτ
2017
1
Το 90% Προτιμά Κουζίνα από Μελαμίνη για Οικονομία

Το 90% Προτιμά Κουζίνα από Μελαμίνη για Οικονομία

Σε μια ανακαίνιση κουζίνας υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τύπων για να επιλεγεί  όταν πρόκειται για βινυλικές κουζίνες. Σε γενικές γραμμές, το laminate είναι το κατάλληλο υλικό για σύγχρονα ή μοντέρνα σχέδια κουζίνας. Επίσης, τα στυλ που αναπαράγουν πιο παραδοσιακά σχέδια είναι, επίσης, διαθέσιμα. Ακριβά ξύλινα ντουλάπια, κουζίνες με όμορφα σχέδια αλλά οικονομικά απλησίαστες και την κουζίνα σας να καταρρέει στον πέρασμα του χρόνου κάνοντας το περιβάλλον μη λειτουργικό και με μηδενική εργονομία για εσάς και την οικογένειά σας. Οι βινυλικές κουζίνες ή laminate έρχονται να αλλάξουν την προσέγγιση για την ανακαίνιση κουζίνας σας.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το υλικό και ξεκινήστε να ονειρεύεστε τη νέα σας κουζίνα. Αυτή φορά θα είναι οικονομική, ανθεκτική, με έξυπνο σχεδιασμό και πολλούς φανερούς ή κρυφούς χώρους για να εξυπηρετείτε τις καθημερινές σας ανάγκες, μετατρέποντας τον χώρο σας σε κάτι παραπάνω από μια κοινή κουζίνα.

Μία κουζίνα από μελαμίνη είναι γενικά πολύ λιγότερο ακριβή από τα ντουλάπια από ξύλο, γεγονός που τα καθιστά μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο στιλ και έναν οικονομικό προϋπολογισμό για την ανακαίνιση κουζίνας.

 

Το πλαστικό είναι ένα συνθετικό υλικό τοποθετημένο σε μοριοσανίδες, το οποίο είναι κατασκευασμένο από συμπιεσμένο ξύλο. Έρχεται σε ποικιλίες υψηλής πίεσης και χαμηλής πίεσης. Το laminate υψηλής πίεσης είναι η καλύτερη ποιότητα ανάμεσα στους δυο τύπους και πωλείται με διάφορα εμπορικά σήματα. Οι θωρακισμένες πόρτες κατασκευάζονται με την εφαρμογή του συνθετικού υλικού πάνω στην μοριοσανίδα ή το MDF. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τη χρήση laminate, εκτός από το χαμηλό κόστος του, είναι ότι είναι ένα ανθεκτικό υλικό που θα διατηρηθεί μέχρι και στη βαριά χρήση του μέσου όρου της κουζίνας. Δεν φθείρεται με τον χρόνο όπως συμβαίνει με το ξύλο και είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα. Το laminate διατίθεται επίσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων και στυλ ντουλαπιών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε μοντέρνες κουζίνες, ανάλογα με το ιδιαίτερο στυλ και το γούστο σας. Αν αναζητάτε μια ευέλικτη, ανθεκτική και χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση στα ξύλινα ντουλάπια – ειδικά εάν επιθυμείτε σύγχρονο ή μοντέρνο στυλ για την κουζίνα σας, τα ντουλάπια από βινυλικά υλικά είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Το laminate και το ξύλο είναι τα δύο πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για ντουλάπια κουζίνας, και οι δύο επιλογές προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που σχετίζονται με την τιμή, την αντοχή και την εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές, τα πολυστρωματικά ντουλάπια κουζίνας επιλέγονται για πιο σύγχρονα σχέδια κουζίνας. Όπως και με τα ντουλάπια από ξύλο, τα πολυστρωματικά ντουλάπια κουζίνας μπορούν να αγοραστούν προκατασκευασμένα, ή μπορείτε να επιλέξετε ημιτελή σχέδια. Η προ-κατασκευή είναι η οικονομικότερη επιλογή. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των πολυστρωματικών ντουλαπιών κουζίνας είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να καθαριστούν. Ακόμη καλύτερα, σε αντίθεση με τις ακριβότερες επιφάνειες, το πολυστρωματικό υλικό μπορεί να αντικατασταθεί με ένα σχετικά χαμηλό κόστος. Και επειδή μπορεί να αγοραστεί premade, το υλικό είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των do-it-yourselfers. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε τα ερμάρια από πολυστρωματικές πλάκες είναι ένα οικιακό καθαριστικό με βάση το νερό και ένα υγρό σφουγγάρι.

Οι πάγκοι κουζίνας από πλαστικές ύλες έγιναν για πρώτη φορά δημοφιλείς στη δεκαετία του 1950, αλλά διατηρούν και μια ελκυστική τάση στον 21ο αιώνα.
Κερδίζουν κατά κράτος στις τιμές συγκριτικά των γρανιτών, πετρών, ξύλου ή μεταλλικών ντουλαπιών, οι πάγκοι laminate έχουν επίσης το ξεχωριστό πλεονέκτημα να προσφέρουν μια συνεκτική, ομοιόμορφη εμφάνιση χάρη σε συνδυαστικές επιλογές με τα backsplashes και πολλά άλλα υλικά.
Οι πάγκοι από πλαστικές ύλες είναι κατασκευασμένοι από πλαστικά στρώματα που είναι συνδεδεμένα με μοριοσανίδες ή χαρτόνια kraft για να δημιουργήσουν μια σταθερή επιφάνεια πάγκου. Αυτοί οι πάγκοι είναι διαθέσιμοι σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, υφών και σχήματα, που ταυτίζονται από τις επιλογές που μοιάζουν με μάρμαρο μέχρι τα ανοξείδωτα υλικά.

Λόγω της ελαφριάς φύσης της – σε αντίθεση με τις βαριές πέτρινες κατασκευές – το laminate μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα. Αυτό, φυσικά, αυξάνει τον αποδοτικό χαρακτήρα του. Επίσης, μία κουζίνα από μελαμίνη με τη σωστή φροντίδα μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια αυξάνοντας το value for money της ανακαίνισής σας και προσφέροντας αρκετά χαμόγελα σε εσάς και τους ανθρώπους σας.