15
Δεκ
2016
0
Πως Γίνεται η Προώθηση Επιχείρησης στο Διαδίκτυο

Πως Γίνεται η Προώθηση Επιχείρησης στο Διαδίκτυο

Ας υποθέσουμε οτι έχεις μια επιχείρηση τουριστικού τομέα στην Κρήτη και συγκεκριμένα ένα μικρο ξενοδοχείο. Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου είναι η πρωτη σου κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση αναφορικά με την προώθηση ιστοσελίδας της επιχείρησης σου. Και μιλάμε για μια σύγχρονη ιστοσελίδα με όλες τις νέες τεχνολογίες και διασύνδεση με online υπηρεσίες κρατήσεων και σύνδεση με social media.

Πέρα από απλά μια ιστοσελίδα σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση πελατών παίζει και το περιεχόμενο της. Έτσι απαραίτητη είναι η φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο και η συγγραφή κειμένων διαφημιστικού χαρακτήρα με άρτια ελληνικά ή αγγλικά.

Η ζωή μιας επιχείρησης είναι οι πελάτες της. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει! Το Μάρκετινγκ είναι η διαδικασία εκείνη που σας εξασφαλίζει περισσότερους πελάτες και μεγαλύτερες πωλήσεις. Ένα Σχέδιο Μάρκετινγκ (marketing plan) σας βοηθάει να θέσετε τους στόχους σας, να διαμορφώσετε το διαφημιστικό σας πλάνο, σας δείχνει τις τακτικές Μάρκετινγκ που πρέπει να εφαρμόσετε, και μετράει την αποτελεσματικότητα τους. Ουσιαστικά σας βοηθάει να καθορίσετε τον “δρόμο” που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Αυτές ήταν μερικές μικρές συμβουλές και ιδέες μάρκετινγκ που μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιχείρηση σας. Ίσως να μην ταιριάζουν όλα στην περίπτωση σας. Δοκιμάστε πράγματα και κρατείστε αυτά που θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσουν.

Leave a Reply